LAATSTE NIEUWS

 TIJDELIJK GRATIS INTEST

Tijdens een intest is het belangrijkste onderdeel dat we bepalen op welk niveau jij bent en wij een idee krijgen hoeveel lessen je nodig hebt om met een goede kans van slagen examen te doen. Aan de hand hiervan kunnen we inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op de dag van de intest ontvangen we je graag op onze locatie in Eindhoven. Je zal dan een korte kennismaking hebben met je instructeur van die dag. Daarna ga je al meteen een stukje zelf rijden! De intest duurt in totaal 90 minuten en kost 100 euro maar tijdelijk dus helemaal gratis. We starten meteen bij jou thuis en rijden dan naar een geschikt gebied in de buurt. Hier zul je de auto leren kennen, je stoel en spiegels goed afstellen en een gevoel krijgen bij het sturen en koppelen. Wanneer dit gelukt is gaan we de weg op! Tevens is het een mooie gelegenheid om je instructeur te leren kennen. Hierna krijg je van je instructeur mondeling en per mail de analyse en het advies over het te volgen opleidingstraject en de daarbij behorende offerte. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

 

 

BTW WEG ER MEE

BTW WEG ERMEE

Na het Nu of Nooit Pakket komen we met een andere fantastische aanbieding. Wat Media Markt kan kunnen wij ook! Het XL BTW WEG ERMEE PAKKET. Nu voor van 2250 voor   1999 euro 0% btw. Grijp nu je kans om op een voordelige, enthousiaste en vakkundige manier je rijbewijs te halen. Daarvoor ben je bij Rijopleiding 24/7 absoluut aan het juiste adres. Start je completie XXL42 Aktie Pakket snel en voordelig met 42 rijlessen van 60 minuten, online theorie opleiding, een theorie- en praktijkexamen, 50% bijdrage voor een herkansing van het theorie-examen, theoriebegeleiding, rijbewijsgarantie en toegang tot alle content op onze website. Heb je minder uren nodig geen probleem. Wat je niet gebruikt betaal je ook niet. Lees de aanvullende voorwaarden voor alle aanbiedingen

 

 

 
 

Individueel begeleid theorie-examen personenauto (B)

PDFPrintenE-mailadres
In onderstaand overzicht staan de kosten voor producten en diensten van het CBR in 2017. Alle CBR-tarieven zijn vrijgesteld van btw. Alle tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De prijzen zijn exclusief de kosten van de rijschool en kosten van medisch specialisten.
Verkoopprijs: € 92,45
Totaal zonder BTW:€ 92,45
Administratiekosten€ - 5,00
Totale korting:€ - 5,00
Bedrag BTW
Standaard prijs:
Beschrijving
Voor wie geschikt?
 • Als je meer tijd /of begeleiding nodig hebt bijvoorbeeld bij faalangst of een cognitieve stoornis zoals autisme of PDD-nos)
 • Als je examen wilt doen in een andere taal dan Nederlands
Leeftijd Vanaf 16 jaar

Theorie anderhalf jaar geldig
De uitslag 'geslaagd' voor je theorie-examen is anderhalf jaar geldig. Doe je theorie-examen dus niet te lang voor je praktijkexamen.
Welke taal is mogelijk?
 • Alle talen.
  Wil je examen doen in een andere taal dan het Nederlands? Dan moet je een officiële tolk regelen. Dit kan via TolkenNet. Doe dit minstens 2 weken voor de examendatum.
Wat wordt getoetst?
 1. Gevaarherkenning: 25 vragen, 13 of meer goed
 2. Verkeersregels en verkeersinzicht 40 vragen, 35 of meer goed
Hoe gaat het examen?
 • Het examen doe je alleen, in een ruimte met een medewerker.
 • De inhoud van het examen is hetzelfde.
 • De vragen worden voorgelezen door een computerstem of door een medewerker.
 • De medewerker kan toelichting geven op de vragen.
 • De medewerker houdt de tijd in de gaten.
Duur Ongeveer 45 minuten
Kosten € 87,45

Extra kosten rijschool Als je reserveert via je rijschool of andere website dan cbr.nl rekenen die hiervoor mogelijk extra kosten.

Extra kosten tolk De kosten voor de tolk moet je zelf betalen. Kijk op TolkenNet voor de tarieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
 • logoro24.jpg
 • 2todrive.jpg
 • 480mark.JPG
 • cbr.jpg
 • SRB.jpg
 • images_2.jpg

Boek een proefles

Bel voor deze gratis proefles met René Smits 0653249999 of 088-4300000

 

N.A.W.

Adres:

Amsterdamsweg 34                6712GJ EDE                               

CBR registratienummer: 1870G8

KvK: 58671595

 

       

Contact

Neem voor antwoorden op uw vragen contact met ons op via

Phone 088 4300000

065 3249999
email info@rijopleiding24.nl
web Rijopleiding 24/7

uitgebreide informatie 

 

© 2019 Rijopleiding 24/7   |  Hosted by NISweb NISweb.nl
Back to Top