LAATSTE NIEUWS

 TIJDELIJK GRATIS INTEST

Tijdens een intest is het belangrijkste onderdeel dat we bepalen op welk niveau jij bent en wij een idee krijgen hoeveel lessen je nodig hebt om met een goede kans van slagen examen te doen. Aan de hand hiervan kunnen we inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op de dag van de intest ontvangen we je graag op onze locatie in Eindhoven. Je zal dan een korte kennismaking hebben met je instructeur van die dag. Daarna ga je al meteen een stukje zelf rijden! De intest duurt in totaal 90 minuten en kost 100 euro maar tijdelijk dus helemaal gratis. We starten meteen bij jou thuis en rijden dan naar een geschikt gebied in de buurt. Hier zul je de auto leren kennen, je stoel en spiegels goed afstellen en een gevoel krijgen bij het sturen en koppelen. Wanneer dit gelukt is gaan we de weg op! Tevens is het een mooie gelegenheid om je instructeur te leren kennen. Hierna krijg je van je instructeur mondeling en per mail de analyse en het advies over het te volgen opleidingstraject en de daarbij behorende offerte. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

 

 

BTW WEG ER MEE

BTW WEG ERMEE

Na het Nu of Nooit Pakket komen we met een andere fantastische aanbieding. Wat Media Markt kan kunnen wij ook! Het XL BTW WEG ERMEE PAKKET. Nu voor van 2250 voor   1999 euro 0% btw. Grijp nu je kans om op een voordelige, enthousiaste en vakkundige manier je rijbewijs te halen. Daarvoor ben je bij Rijopleiding 24/7 absoluut aan het juiste adres. Start je completie XXL42 Aktie Pakket snel en voordelig met 42 rijlessen van 60 minuten, online theorie opleiding, een theorie- en praktijkexamen, 50% bijdrage voor een herkansing van het theorie-examen, theoriebegeleiding, rijbewijsgarantie en toegang tot alle content op onze website. Heb je minder uren nodig geen probleem. Wat je niet gebruikt betaal je ook niet. Lees de aanvullende voorwaarden voor alle aanbiedingen

 

 

 
 

Aanvullende voorwaarden:

 

Verjaardagscadeau:

Het enige dat je betaald is een vergoeding van 5 euro voor de administratiekosten.

 

Retour aankoopbedrag niet gebruikte pakketuren: 

Geldt alleen voor uren die over zijn na het behalen van het praktijkexamen rijbewijs B.

 

 

Gratis theorie studiebegeleiding:

De duur van de begeleiding en prijs is afhankelijk van het afgenomen pakket.

 

Rijopleiding 24/7 rijbewijsgarantie:

RO24 is een kwaliteitsbedrijf dat jou rijbewijs B durft te garanderen. Dit is wel afhankelijk van het pakket dat je afneemt of gemaakte afspraak met je rijschool. Wij geven de garantie alleen als er voldoende uren rijinstructie kan worden gegeven. Zie hiervoor de pakketten. Hoe werkt het. Mocht je niet slagen betaald Rijopleiding 24/7 je volgende CBR Praktijk Examen. Dit doen we net zo lang totdat je geslaagd bent voor je rijbewijs. Wordt er ook wat van jou verwacht? Jazeker!  Voor het volgende examen dien je minimaal 6 uur rijles bij ons af te nemen. Waarom? Je bent gezakt.Tussen het moment dat je gezakt bent en het nieuwe examen zit minimaal 4 weken. Tot het nieuwe examen moet je rijvaardigheid wel op een minimaal niveau blijven om het volgende praktijkexamen met goed gevolg af te kunnen leggen. Normaal kost een examen 230 euro. Nu betaal je alleen voor je lessen. De kosten van jou CBR Praktijk Herexamen is voor rekening van Rijopleiding 24/7.

 

Proefles:

Een proefles bij RIjopleiding 24/7 is gratis mits je hierna bij Rijopleiding 24/7  een opleidingspakket afneemt. Hoe werkt het? Je koopt via de winkel een proefles. Als je hierna een pakket  bij ons afneemt wordt de lestijd bij je pakket opgeteld. Mocht je dit extra uur niet nodig hebben krijg je het aankoopbedrag van de proefles terug terug. 

 

Kortingen:

De kortingen of speciale acties zijn niet cummalatief toepasbaar. Dat wil zeggen dan je bv de korting voor het kopen bij onze webwinkel niet kan toepassen op de (beste keus) aktiepakketten of kan optellen bij de 10% die wij b.v. aan de studenten geven. De hoogste korting of gunstigste prijs geldt dan. Bij twijfel mail of bel.

 

CBR Praktijkexamen:

De datum voor het CBR Praktijk Examen wordt in onderling overleg bepaald echter blijft de rij-instructeur eindverantwoordelijk en leidend. 

 

Nu of Nooit Pakket:

Het nu of nooit pakket is er alleen voor beginnende rijbewijsstudenten die nog geen rijles bij een andere rijschool/instructeur hebben genoten en/of op een andere wijze ervaring hebben opgedaan met autorijden. Je rij-instructeur beoordeeld bij aanvang je beginniveau en houd je progressie bij. Mocht hieruit blijken dat je wel over rij-ervaring beschikt vervalt het pakket en worden de uren, examens tegen de normale tarieven in rekening gebracht. Indien je het Nu of Nooit pakket bij Rijopleiding 24/7 afneemt dient de Cursus (i)theorie rijbewijs B ook bij RO24 te worden afgenomen tegen het normale Rijopleiding 24/7 webshoptarief.

 

BTW WEG ER MEE:

De normale prijs van het XXL42 Pakket is 2250,-- euro Indien u narekent of wij echt de btw voor u betalen dient u er rekening mee te houden dat somige producten in het XXL42 pakket. niet btw plichtig zijn.

Hieronder volgt de berekening (afgerond op hele euros)

XXL42 Pakket                                                2250 euro inclusief 21% btw

-/-       proef examen rijbewijs B                        101 euro 0% btw

-/-      examen rijopleiding B                             101 euro 0% btw

-/-      Eigen verklaring CBR                               28 euro 0% btw

-/-      theorie-examen                                         29 euro 0% btw

Totaal 1991 euro met 21% belast                   345 euro

 

2250 -345= 1905 voor het XLL42 aktiepakket btw weg ermee.

De 94 euro verschil die overblijft komt omdat u bij dit aktiepakket maximaal  4 uur recht heeft op online theoriebegeleiding van uw instructeur i.p.v. 1  

  • cbr.jpg
  • images_2.jpg
  • 2todrive.jpg
  • logoro24.jpg
  • 480mark.JPG
  • SRB.jpg

Boek een proefles

Bel voor deze gratis proefles met René Smits 0653249999 of 088-4300000

 

N.A.W.

Adres:

Amsterdamsweg 34                6712GJ EDE                               

CBR registratienummer: 1870G8

KvK: 58671595

 

       

Contact

Neem voor antwoorden op uw vragen contact met ons op via

Phone 088 4300000

065 3249999
email info@rijopleiding24.nl
web Rijopleiding 24/7

uitgebreide informatie 

 

© 2019 Rijopleiding 24/7   |  Hosted by NISweb NISweb.nl
Back to Top