LAATSTE NIEUWS

 TIJDELIJK GRATIS INTEST

Tijdens een intest is het belangrijkste onderdeel dat we bepalen op welk niveau jij bent en wij een idee krijgen hoeveel lessen je nodig hebt om met een goede kans van slagen examen te doen. Aan de hand hiervan kunnen we inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op de dag van de intest ontvangen we je graag op onze locatie in Eindhoven. Je zal dan een korte kennismaking hebben met je instructeur van die dag. Daarna ga je al meteen een stukje zelf rijden! De intest duurt in totaal 90 minuten en kost 100 euro maar tijdelijk dus helemaal gratis. We starten meteen bij jou thuis en rijden dan naar een geschikt gebied in de buurt. Hier zul je de auto leren kennen, je stoel en spiegels goed afstellen en een gevoel krijgen bij het sturen en koppelen. Wanneer dit gelukt is gaan we de weg op! Tevens is het een mooie gelegenheid om je instructeur te leren kennen. Hierna krijg je van je instructeur mondeling en per mail de analyse en het advies over het te volgen opleidingstraject en de daarbij behorende offerte. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

 

 

BTW WEG ER MEE

BTW WEG ERMEE

Na het Nu of Nooit Pakket komen we met een andere fantastische aanbieding. Wat Media Markt kan kunnen wij ook! Het XL BTW WEG ERMEE PAKKET. Nu voor van 2250 voor   1999 euro 0% btw. Grijp nu je kans om op een voordelige, enthousiaste en vakkundige manier je rijbewijs te halen. Daarvoor ben je bij Rijopleiding 24/7 absoluut aan het juiste adres. Start je completie XXL42 Aktie Pakket snel en voordelig met 42 rijlessen van 60 minuten, online theorie opleiding, een theorie- en praktijkexamen, 50% bijdrage voor een herkansing van het theorie-examen, theoriebegeleiding, rijbewijsgarantie en toegang tot alle content op onze website. Heb je minder uren nodig geen probleem. Wat je niet gebruikt betaal je ook niet. Lees de aanvullende voorwaarden voor alle aanbiedingen

 

 

 
 

Privacy Statement

1. Dit is het Privacy Statement van Rijopleiding 24/7, gevestigd aan de Amsterdamseweg 34, 6712 GJ, Ede, hierna te noemen RO24

2. RO24 is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals deze worden verzameld bij aanvang van uw rijopleiding van een van de rijbewijspakketten genoemd op de website www.rijopleiding24.nl als ook bij uw andere gebruik van de website. In dit Privacy Statement beschrijven wij op welke wijze wij met uw persoonsgegevens omgaan. Door uw rijopleiding bij RO24 af te sluiten en door het bezoeken van de website www.rijopleiding24.nl gaat u akkoord met de hier vermelde verwerking van uw persoonsgegevens conform de Wet bescherming persoonsgegevens ("Wbp"). Wat zijn persoonsgegevens?

3. Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn tot een natuurlijk persoon. Met behulp van deze gegevens kan RO24 haar rijbewijsstudenten direct dan wel indirect identificeren. Welke informatie verzamelen wij?

4. In het kader van de dienstverlening van RO24 worden bij uw inschrijving uw persoonsgegevens, zoals bijvoorbeeld uw NAW-gegevens, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer, verzameld en verwerkt. Ook wordt overige informatie met betrekking tot uw rijopleiding en/of bezoek van de Website (aantal bezoeken, voorkeuren. betalingsgegevens, etc.) verzameld en verwerkt.

Voor welke doelen verzamelt  Westervoort deze informatie

5. Uw persoonsgegevens zullen worden gebruikt ter registratie en uitvoering van uw rijopleiding. Daarnaast zal RO24 deze gegevens gebruiken om u per post, per email of anderszins te informeren over producten, diensten of speciale acties van RO24 die voor u interessant kunnen zijn. RO24 kan u ook na afloop van uw rijopleiding benaderen voor marketing doeleinden, tenzij u heeft aangegeven geen marketing gerelateerde berichten van RO24 te willen ontvangen. Uw persoonsgegevens kunnen voor deze doeleinden worden gebruikt door alle vestigingen die vallen onder RO24 Ede. Deze vestigingen kunnen u dus ook rechtstreeks benaderen met hun aanbod van producten of diensten.

6. RO24 draagt uw gegevens over aan derden zoals bv het CBR in het kader van de uitvoering van uw rijopleiding de daaraan gekoppelde lesprogramma's. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u terecht bij RO24 via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

7. Daarnaast kan RO24 uw persoonsgegevens delen met derden om een kredietrisicotoets uit te voeren. Op basis van de informatie die hiermee verkregen wordt kan RO24 u alternatieve betaalopties aanbieden. Indien u na facturatie niet tot betaling over gaat, zullen uw gegevens worden opgenomen in de schuldendatabase van deze derden.

8. Indien RO24 een onderdeel of vestiging verkoopt of indien (een onderdeel of vestiging van) RO24 wordt aangekocht door of fuseert met een ander bedrijf, kunnen de persoonsgegevens die op u betrekking hebben onderdeel uitmaken van een dergelijke transactie en derhalve één van de overgenomen bedrijfsmiddelen zijn.

9.Tenslotte kan RO24  uw persoonsgegevens overdragen aan derden indien dat wettelijk verplicht is. Voor elke andere verwerking van uw persoonsgegevens zal RO24 uw expliciete voorafgaande toestemming vragen indien dit vereist is op grond van de Wbp. Beveiliging van informatie

10. RO24 gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens die u aan ons toevertrouwt. Zo zorgt RO24 ervoor dat uw gegevens goed beveiligd zijn, en dat alleen daartoe geautoriseerde personen binnen RO24 en haar vestigingen toegang hebben tot uw gegevens.

11. RO24 bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. Contact Heeft u andere vragen of opmerkingen over dit Privacy Statement, of wenst u geen informatie van RO24 voor direct marketing doeleinden per e-mail te ontvangen, neem dan contact op met RO24 via telefoon 088-4300000 of bij voorkeur e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  • SRB.jpg
  • 2todrive.jpg
  • cbr.jpg
  • images_2.jpg
  • 480mark.JPG
  • logoro24.jpg

Boek een proefles

Bel voor deze gratis proefles met René Smits 0653249999 of 088-4300000

 

N.A.W.

Adres:

Amsterdamsweg 34                6712GJ EDE                               

CBR registratienummer: 1870G8

KvK: 58671595

 

       

Contact

Neem voor antwoorden op uw vragen contact met ons op via

Phone 088 4300000

065 3249999
email info@rijopleiding24.nl
web Rijopleiding 24/7

uitgebreide informatie 

 

© 2018 Rijopleiding 24/7   |  Hosted by NISweb NISweb.nl
Back to Top